Kiitos!

Julkaistu:

Vaaleista on vierähtänyt jo viikko. Olen valtavan kiitollinen 294 kaupunkilaiselle, jotka antoivat äänensä juuri minulle.

Oman tuloksen lisäksi olen iloinnut kokoomuksen vaalivoitosta. Olemme Suomen, Pirkanmaan ja Kangasalan suurin kuntapuolue. Onnistuimme Kangasalla lisäämään yhden valtuustopaikan kuluvaan kauteen verrattuna ja jatkossa Kokoomus-joukkueeseemme kuuluukin 14 valtuutettua.

Seuraavaksi vuorossa on neuvottelut muiden puolueiden kanssa luottamushenkilöpaikoista. Uusi valtuustokausi alkaa elokuussa ja silloin on tiedossa, millaisissa luottamustoimissa saan vaikuttaa Kangasalan kehittämiseksi. Lupaan tehdä parhaani ollakseni äänestäjiltäni saamani luottamuksen arvoinen.

Lisää julkaisuja

6.10.2022

Ehdolla eduskuntaan

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa! Pitkäaikainen haaveeni on toteutunut, kun Pirkanmaan Kokoomuksen piirikokous nimesi minut tänään eduskuntavaaliehdokkaaksi. Lämmin kiitos luottamuksesta! Olen innostunut

28.9.2022

Miksi Viro on ohittanut Suomen Pisa-tuloksissa?

Helsingin Sanomat julkaisi tänään mielenkiintoinen artikkelin Virosta koulutuksen uutena mallimaana. Samassa ajassa, jossa Viron Pisa-tulokset ovat nousseet Euroopan kärkeen, Suomen

16.9.2022

Inkluusiossa on kyse ihmisoikeuksista

Inkluusio puhututtaa jälleen. Sitä on kritisoitu, osin aivan aiheesta. Keskustelua seuratessa tuntuu, että inkluusion perimmäinen periaate on kuitenkin kokonaan unohdettu.