Kiitos!

Julkaistu:

Vaaleista on vierähtänyt jo viikko. Olen valtavan kiitollinen 294 kaupunkilaiselle, jotka antoivat äänensä juuri minulle.

Oman tuloksen lisäksi olen iloinnut kokoomuksen vaalivoitosta. Olemme Suomen, Pirkanmaan ja Kangasalan suurin kuntapuolue. Onnistuimme Kangasalla lisäämään yhden valtuustopaikan kuluvaan kauteen verrattuna ja jatkossa Kokoomus-joukkueeseemme kuuluukin 14 valtuutettua.

Seuraavaksi vuorossa on neuvottelut muiden puolueiden kanssa luottamushenkilöpaikoista. Uusi valtuustokausi alkaa elokuussa ja silloin on tiedossa, millaisissa luottamustoimissa saan vaikuttaa Kangasalan kehittämiseksi. Lupaan tehdä parhaani ollakseni äänestäjiltäni saamani luottamuksen arvoinen.

Lisää julkaisuja

21.1.2022

Opiskeluhuollon turvaaminen

Kannoin suurta huolta opiskeluhuollosta ja sen siirtämisestä hyvinvointialueelle jo sote-uudistuksen valmisteluvaiheessa. Koulukuraattorit ja -psykologit ovat tiivis osa koulujen arkea ja

16.1.2022

Mikä avuksi lasten ja nuorten kasvavaan pahoinvointiin?

Lasten ja nuorten mielenterveysongelmien räjähdysmäinen kasvu oli vakava ongelma jo ennen koronapandemian puhkeamista. Jo kaksi vuotta jatkunut kriisi on entisestään

13.1.2022

Vain vastuullinen taloudenhoito turvaa laadukkaat palvelut

Yksi sote-uudistukselle asetettu tavoite on kustannusten hillitseminen. Hyvinvointialueuudistus uusine alueellisine hallintokerroksineen ei itsessään tähän tavoitteeseen pääse. Pirkanmaan hyvinvointialueen onkin ensitöikseen