Kiitos!

Julkaistu:

Vaaleista on vierähtänyt jo viikko. Olen valtavan kiitollinen 294 kaupunkilaiselle, jotka antoivat äänensä juuri minulle.

Oman tuloksen lisäksi olen iloinnut kokoomuksen vaalivoitosta. Olemme Suomen, Pirkanmaan ja Kangasalan suurin kuntapuolue. Onnistuimme Kangasalla lisäämään yhden valtuustopaikan kuluvaan kauteen verrattuna ja jatkossa Kokoomus-joukkueeseemme kuuluukin 14 valtuutettua.

Seuraavaksi vuorossa on neuvottelut muiden puolueiden kanssa luottamushenkilöpaikoista. Uusi valtuustokausi alkaa elokuussa ja silloin on tiedossa, millaisissa luottamustoimissa saan vaikuttaa Kangasalan kehittämiseksi. Lupaan tehdä parhaani ollakseni äänestäjiltäni saamani luottamuksen arvoinen.

Lisää julkaisuja

10.1.2023

Lisää metsäeskari-toimintaa Pirkanmaalle

Luontopäiväkotien ja metsäeskareiden suosio on viime vuosien aikana lisääntynyt siten, että useat Suomen kunnat tarjoavat varhaiskasvatusta tai esiopetusta, jossa oppimisympäristönä

25.11.2022

Kielten opiskelua pitää monipuolistaa heti koulupolun alussa

Mielipidekirjoitukseni Aamulehdessä 31.10.2022 Joonas Vakkilainen kirjoitti Aamulehdessä mielipiteessään 23.10.2022 mielenkiintoisen näkökulman siihen, miksi englannin ylenmääräinen painottaminen muiden kielten kustannuksella on

14.11.2022

Kangasala 2023

Menemme nyt käsittelyssä olevan talousarvion myötä kohti sote-uudistuksen jälkeistä uutta kuntaa, jonka ydintehtäviä ovat sivistyksen ja hyvinvoinnin vaaliminen, elinvoiman edistäminen sekä elinympäristön kehittäminen. Olemme kokoomuksen